Ameezing Boskoop

A-Meezing Vrijdag

Dit jaar pakken Harmonie Excelsior Boskoop en de Dorpskernwinkels uit Boskoop goed uit tijdens Late Night Shopping! Op het plein op de BC-straat komt een groot podium. Zet op dit podium 2 orkesten en 4 koren en er ontstaat een hele avond vol bekende en heerlijke meezingmuziek. Zet u 5 juli in uw agenda? Vanaf 19:00 uur starten we!

Wat is A-Meezing Vrijdag?

Van smartlap tot opera, en van pop tot rock: in muziek is alles mogelijk. En hoe heerlijk is het om af en toe lekker mee te zingen tijdens bekende nummers! Tijdens veel liveconcerten kunnen sommigen misschien beter niet meezingen, maar tijdens A-Meezing is meezingen een must! Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van bekende muziek. Ook de Dorpskernwinkels spelen een rol tijdens A-Meezing Vrijdag. Zij zullen aanwezig zijn met een aantal kraampjes én de winkels zullen tot 22:00 uur geopend zijn.

We beginnen om 19:00 uur met Scoutingband de Schouw en Het Boskoops Schipperskoor. Zij zullen het al aanwezige publiek alvast opwarmen. Om 20:00 uur start het evenement met Harmonie Excelsior Boskoop, Zanggroep Da Capo, Die Gouwe Sanghers en het Pop-inkoor. Onze speciale gast is soliste Wendy Roobol.

Jubileum Excelsior Boskoop

Aanleiding van het evenement is het jubileum van muziekvereniging Harmonie Excelsior Boskoop. Deze vereniging bestaat inmiddels 120 jaar! Om het jubileum te vieren pakken ze groot uit met verschillende evenementen. Waaronder dus A-meezing vrijdag! Nog even alle informatie op een rij:

Datum: 5 juli
Locatie: plein op de BC-straat
Tijd: vanaf 19 uur
Toegang: gratis

Tags
Ameezing Boskoop
Ameezing vrijdag Boskoop