Contact
0172 213 717

Dubbelconcert 7 okt 2016

Op vrijdag 7 oktober werden alle kantoordeuren precies op tijd dichtgeslagen, werd er een snelle hap naar binnen gewerkt en werd er snel naar Zevenhuizen gereden, want om 19:00 uur moesten we al aanwezig zijn voor het dubbelconcert met De Kleine Trompetter! Dit concert was voor beide orkesten een “oefenconcert”, om zich voor te bereiden op de grote concerten, die toevallig allebei op 5 november plaatsvinden.
Nadat beide orkesten even hadden ingespeeld en de instrumenten hadden warmgeblazen in het behaaglijk warme theater, begon De Kleine Trompetter met het concert. Zij speelden mooie stukken en met name de grote hoeveelheid slagwerk was indrukwekkend.  Na de pauze waren wij aan de beurt. We hebben goed gespeeld, “mooi muziek gemaakt” en met name veel plezier gehad. De Tuba Tiger Rag met Eric als bassolist en drie bloedmooie zangeressen aan zijn zij was zeker één van de hoogtepunten.
Het was een leuke avond en een goede voorbereiding op het concert op 5 november. Natuurlijk hopen we iedereen daar weer te zien!

Foto’s kunt u hier bekijken!

Mariska Snel