Genoten van ons verjaardagsconcert

Twee trompetten en een trommel en een fluit, want Excelsior is jarig en de vlaggen hangen uit! Dit jaar mocht Harmonie Excelsior Boskoop maar liefst 120 kaarsjes uitblazen. En om ons bijzondere jubileumjaar af te sluiten, gaven we een verjaardagsconcert in De Haven, in Zwammerdam.

Bekijk hier alle foto´s!

De avond begon al bijzonder, toen wethouder Schotanus de avond opende. Hij feliciteerde de vereniging en gaf een mooie gift namens de gemeente. Waarvoor heel veel dank! Daarna opende presentatrice Helma van der Louw de avond en heette iedereen welkom.

Het startersorkest B-groot en leerlingenorkest C-akkoord trapten de avond af met het mooie Prelude du te deum, ook wel bekend als de opening van het Eurovisie Songfestival. Dit orkest stond onder leiding van de nieuwe dirigent Jasper Lokhorst. Ook Saxcelsior was aanwezig, zij speelden een aantal swingende nummers.

Na Saxcelsior wilde presentatrice Helma van der Louw de pauze aankondigen. Maar voordat zij daar de kans toe kreeg, werd er vanuit de gang een vrolijke mars ingezet door Scoutingband De Schouw. Zij kwamen langs voor een serenade, wat een superleuke verrassing!

Na de pauze was het harmonie-orkest nog aan de beurt om wat klanken te laten horen, onder leiding van Bart Roobol. Met het vrolijke Joy, Peace and Happiness besloten we het officiële gedeelte van de avond. Niet wetende dat een aantal muzikanten hun toeters nog even pakten om nog een muzikale verrassing te geven bij de nazit.

Met dit concert hebben we onze verjaardag goed gevierd!