Contact
0172 213 717

Doe mee met de drumworkshop gegeven door Olaf Fase

De geboren Boskoper Olaf is geen vreemde in de omgeving en zeer waarschijnlijk ook voor velen van jullie niet.

Zelf doet hij er heel nuchter over, maar de lijst van artiesten, waar Olaf Fase het podium mee heeft gedeeld, is op z’n minst indrukwekkend te noemen. Zomaar een greep: Waylon, Treble, Nielson, Laura Jansen en Danny de Munk. En drumde hij in musicals waaronder Zorro en Sisteract. Sinds mei 2014 is hij het jongste lid van Slagerij van Kampen! Daarnaast geeft Olaf zijn kennis graag door aan drummers. Zo werkt hij al vanaf 2004 samen met Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) voor de Slagwerkkrant, het tijdschrift voor drummers in Nederland, waarin zij samen twee maandelijks een cursus voor drummers schrijven.

Olaf gaat in zijn workshop antwoord geven op de vraag: hoe kun je creatief, verhalend en motorisch drummen? De oefeningen die we gezamenlijk doen, zijn gebaseerd op de spetterende drumsolo die hij aan het begin laat horen. De oefeningen zijn erg leuk en inspirerend voor zowel beginnende als gevorderde drummers. Vanaf de zitplaats gaan we drummen in de lucht, op je knieën en zelfs op servetjes. En voor een echte durfal is er een plaats achter het drumstel!

Daarnaast vertelt hij over zijn ervaringen als drummer bij Slagerij van Kampen, waarmee hij diezelfde avond dus een optreden zal verzorgen in het Castellum theater in Alphen aan den Rijn.