Verenigingsconcert 2015

Op 21 november hebben wij ons verenigingsconcert gegeven. We hebben veel positieve reacties gekregen uit het publiek, dus was u er niet heeft u zeker wat gemist.
C-akkoord, ons opleidingsorkest, opende de avond. Nadat ze leuke, maar soms ook wat lastigere stukken hadden gespeeld was het de beurt aan “Sla je slag”, onze slagwerkgroep. Ook de groep AMV (algemene muzikale vorming) kwamen aan de beurt. De amv groep speelde nummers samen met onze klarinettisten, fagot, saxofonisten en met C-akkoord.

In de pauze werd er in plaats van een loterij taart verkocht bij de koffie. Dit was erg geslaagd, zeker de appeltaart, kwarktaart en bailey’s taart vielen in de smaak.

Na de pauze was het de beurt aan het ‘grote orkest’, ons eigen Harmonie orkest. Een aantal bekende nummers werden gespeeld, zoals muziek uit de film How to train your dragon en muziek van Super Mario, het bekende nintendo-spel. Met dit laatste nummer werd het orkest gedirigeerd door Mario zelf, want de dirigent had zich verkleed, met pet en al. Wij kijken terug op een geslaagde avond en hebben het erg naar ons zin gehad.

Foto’s kunt u hier bekijken.

Christa Jonkers