Volg jij oud-burgemeester Coos Rijsdijk op als nieuwe Maestro van Boskoop?

Twee jaar geleden ging Harmonie Excelsior op zoek naar het grootste dirigeertalent. Na een spannende titanenstrijd tussen oud-burgemeester Coos Rijsdijk, communicatieadviseur Helma van der Louw en horecaondernemer Richard van Loon ging Coos Rijsdijk er met de felbegeerde titel vandoor. Op 29 oktober gaan we opnieuw de strijd aan! Wil jij meedoen? Of ken je iemand die mee wil doen? Vul dan snel het formulier in op deze pagina!

Wat is Maestro van Boskoop?

De Maestro van Boskoop is een dirigeerwedstrijd waar drie Boskopers met elkaar de strijd aangaan om de beste amateurdirigent van Boskoop te worden. Muzikale ervaring kan handig zijn, maar is zeker niet nodig! Voordat de wedstrijd echt begint krijg je namelijk dirigeerlessen van onze eigen professionele maestro Bart Roobol. En natuurlijk kom je een paar kennis maken bij ons gezellige orkest.

Maestro van Boskoop en het coronavirus (COVID-19)

Het zijn bijzondere tijden. Ook voor Harmonie Excelsior Boskoop. Want we zaten vol plannen! Een bevrijdingsconcert, Koningsdag, 4 mei, buitenoptredens… Voorlopig zijn de meeste optredens helaas uitgesteld of afgelast. Maar wij houden hoop, en hopen op 2 oktober de Maestro van Boskoop te organiseren. Iets moois om naar uit te kijken in deze bijzondere tijd! Zorg voor jezelf en voor elkaar, dan hopen we je op 29 oktober te zien!