ZAALVERHUUR

GESCHIKT VOOR GROTE GROEPEN

Het gebouw is geschikt voor groepen tot max. 150 personen. In een tafelopstelling is er ruimte voor circa 80 à 85 personen. Er zijn tafels en stoelen beschikbaar. Op aanvraag kan er ook barpersoneel ingehuurd worden. Onze zaal kan helaas niet verhuurd worden voor verjaardags)feestjes.

BAR EN KEUKEN

De zaal beschikt over een kleine u-vormige bar met krukken. In de pantry bevindt zich de koffie- en theezet apparatuur, kopjes en glazen en een vaatwasser. Koelkasten, vriesruimte en overige keukenapparatuur zijn aanwezig, maar wordt apart beschikbaar gesteld indien gewenst. In de hal bevinden zich twee toiletten.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren op eigen terrein (ca. 10 auto’s) is mogelijk, andere parkeerplaatsen zijn beschikbaar in de directe omgeving.

Huurvoorwaarden

Het gebouw bevindt zich in een woonbuurt. Daarom hebben wij met onze buurtgenoten afgesproken dat de overlast van de verhuur zo veel mogelijk beperkt blijft. Dat betekent onder meer een strikte handhaving van de geluidsoverlast en daarom kunnen wij met (potentiële) huurders die –mogelijk- geluidsoverlast veroorzaken geen huurovereenkomst aangaan.
In het gebouw is het niet toegestaan om te roken.

Huurprijs op aanvraag. BTW is niet van toepassing. Wilt u het gebouw huren? Stuur een e-mail naar info@excelsiorboskoop.nl.