HARMEXC

BEGIN

Een aantal jaren geleden had onze muzikale duizendpoot Rinus Rijkaart het idee om een nieuwe muziekgroep op te starten. Hij vroeg aan de muzikanten Marlein, Arlet, Reinier en Juliet of zij met hem een muziekkwintet wilden starten. Zij waren allemaal enthousiast en begonnen al gauw met repeteren.

MUZIEK

Volgens de muzikanten zitten er honderden muziekstukken in het repertoire. Er zit van alles tussen: van klassieke tot moderne muziek en van verjaardags- tot kerstmuziek.

OPTREDENS

De leden van HarmExc zijn ieder jaar te zien op de kunstroute, waar zij bij de groengroep optreden. Daarnaast hebben zij optredens verzorgd in het Rosarium, in het kerkje op de Burgemeester Colijnstraat en op feesten en verjaardagen.

Harmexc

Een fluit, hobo, klarinet, hoorn en fagot vormen samen ons kwintet Harmexc

Naast de zussen Marlein en Arlet van den Hoogen maken Rinus Rijkaart en Reinier en Juliet Algera deel uit van dit veelzijdige kwintet. Het kwintet speelt bekende klassieke werken zoals polka’s en walsen van Johan Strauß jr. en sr., het Divertimento in B-dur van Joseph Haydn en Eine Kleine Nachtmusik van Mozart. Ook werken van latere datum, zoals The Entertainer van Scott Joplin en kerstmuziek, behoren tot het repertoire. Daarmee is het kwintet een veelzijdig ‘kamerorkest’ dat verschillende gelegenheden muzikaal kan opluisteren.

Heeft u een gelegenheid waarbij de muziek van Harmexc goed past?
Neem dan contact met hen op en bespreek de mogelijkheden.