Fiets mee voor Excelsior met de Rabofietssponsortocht

Op zaterdag 1 juli 2017 organiseert de Rabobank een fietstocht die zal starten in Waddinxveen. Iedereen mag aan deze fietstocht deelnemen en dit is gratis.

Er zijn drie routes uitgezet:

– 15 km

– 30 km

– 60 km

Aan de fietstocht zit een extra voor de vereniging.

Als je namelijk via onze muziekvereniging Harmonie Excelsior opgeeft dan krijgen wij per deelnemer een sponsorbedrag van de Rabobank welke wij goed kunnen gebruiken voor de renovatie aan ons gebouw.

Per deelnemer die 15 km fiets ontvangen wij € 5,-. voor de 30 km € 10,- en voor de 60 km € 20,-

Wij vinden het zelf als vereniging leuk om daarna met elkaar te eten en hebben daarom Frietfeest gevraagd om voor eten te zorgen. Na de fietstocht (vanaf 17.00 uur) kan je voor € 7,50 aanschuiven om friet en snacks te eten bij ons gebouw op de Biezen 6 in Boskoop. Zowel onze eigen leden als niet leden zijn welkom, dus zeg het voort!

Je kan je opgeven door te mailen naar excelsiorboskoop@hotmail.com

Graag ontvangen we je naam, telefoonnummer en het aantal kilometers dat je fiets. Wil je daarbij ook aangeven of je wel of niet wilt mee eten? Indien je mee eet met hoeveel personen wil je mee eten?

Inschrijven kan tot 30 mei 2017.

De starttijd is tussen 10.00 en 12.00 uur aan de Sniepweg 13C in Waddinxveen. Zodra wij ons hebben ingeschreven ontvangen we de definitieve starttijd en brengen we je op de hoogte.

Wij kijken uit naar een leuke fietstocht en een gezellig frietfeestje met een mooie opbrengst.