Optreden tijdens feest Liesbeth en Leo

Tja, Als je beide enthousiast muzikant bent en 3 jubilea in korte tijd te vieren hebt, hoe kan je dat dan het beste doen? Natuurlijk door een concert te organiseren voor familie en vrienden op 1 van de mooiere plekjes van Schiedam, namelijk de Korenbeurs. Hierdoor konden we 4 ensembles een mooi podium bieden en zelf gezellig blijven kletsen met de gasten. We hadden hiervoor Koperkwintet Wilton, Harmexc Quintet Boskoop, Saxcelsior en het familie-ensemble uitgenodigd. Wij hebben erg genoten van de ensembles en ook het publiek want we werden naderhand er ook nog over aangesproken.

Mijn kleine nichtje was zo onder de indruk van een aantal instrumenten, dat ze, met mij aan de hand, een aantal muzikanten ging uithoren. Maar de muziek liet de kinderen ook heerlijk dansen.

Helaas viel de opkomst een beetje tegen, maar de sfeer heeft er niet onder te lijden gehad. Na afloop werden de overgebleven gebakjes verdeeld over de achter-blijvende muzikanten van Excelsior en zijn wij met familie heerlijk uit eten geweest.

Leo en Liesbeth